Företag

​Bli en del av Boost

Created with Sketch.

HELTÄCKANDE REKRYTERINGSSTÖD

Var med och ge arbetssökande ungdomar en referens eller ingång i arbetslivet. För dig som arbetsgivare innebär ett samarbete med oss att du får ett heltäckande stöd i dina rekryteringar. Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med företag och hjälper dig att hitta rätt kandidat till rätt plats!


VÅR REKRYTERINGSPROCESS

 1. INLEDNING
  Vi sätter oss ner tillsammans med dig för att diskutera dina behov, kravprofil för tjänsten och vilka förväntningar du har inför den kommande processen.
 2. ANNONSERING
  Utifrån kravprofil och beskrivning av tjänsten tar vi fram en skräddarsydd annons som vi publicerar i våra kanaler och söker bland våra deltagare efter lämpliga kandidater.
 3. URVAL
  Vi gör en första screening av de kandidater som identifierats. All kontakt sköts av oss såvida du inte önskar vara mer hands-on i processen.
 4. INTERVJU
  Du får intervjua slutkandidaterna, antingen hos oss eller på plats hos er så att du kan komma fram till vem som passar bäst på ditt företag.
 5. BESLUT
  När ni bestämt dig för vem ni ska anställa finns vi fortsatt kvar för att vara bollplank och ge stöd om ni undrar över något. Vi stöttar även med att förbereda deltagaren, eventuell kontakt med Arbetsförmedlingen, praktikavtal m.m..
 6. UPPFÖLJNING
  Grattis till din nya medarbetare! Vi är tillgängliga för frågor även efter rekryteringen är avslutad. Gäller det praktiker gör vi regelbundna uppföljningar för att se så allt löper på bra.

FÖRDJUPA DITT ENGAGEMANG


Vill du veta mer? 

Kontakta gärna vår företagskontakt
Käthe Andersson 

kathe.andersson@boostbyfcr.se

072 – 164 53 45​