Våra spår

​Bli en del av Boost

Created with Sketch.

Studiespåret

Välkommen till Boost – en helt ny studieupplevelse.

LÄS MER…

Arbetsspåret

Välkommen till “Arbetsspåret”.

LÄS MER…

Hälsospåret

​Välkommen till vår hälsospår där vi stöttar din hälsa och välbefinnande.

LÄS MER…


Studiespåret

​Är du intresserad av att satsa på studier framöver?

Om du känner att du behöver stöd och vägledning för att nå dina studiemål, har du kommit till rätt
plats. Vi på Boost by FCR erbjuder en anpassad studietakt som hjälper dig att uppnå dina mål på ett
effektivt sätt.


​​Vi skiljer oss från traditionella skolor och lärare genom att arbeta på ett sätt som är flexibelt och anpassat efter dina behov.
På Boost kan du få hjälp med att boka ett enskilt möte med en lärare och få hjälp med allt från att se över betygen och lägga upp en individuell studieplanering Vi hjälper också till med att vägleda och navigera i utbildningssystemet om du känner dig osäker på vilka utbildningar som finns där ute.

Lärarna på Boost är legitimerade och har många ämnen som de kan stötta dig med under studieverkstaden.

​Om du inte har valt vilken skola du vill studera på kan du göra studiebesök tillsammans med lärarna på olika folkhögskolor och komvux. Lärarna stöttar dig hela vägen från att ta fram betyg till den dagen du börjar studera.
För dem som behöver hjälp med att förbättra sina svenska kunskaper, har vi språkförstärkande aktiviteter. När du kommer till oss kommer vi att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna
utarbeta en skräddarsydd plan som passar dig och dina mål. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din studieresa.


Arbetsspåret


Workshops

Söka jobb

Vår workshop är skräddarsydd för att hjälpa dig att självständigt söka relevanta och intressanta tjänster. Vi ger dig verktyg, strategier och tips för att navigera på arbetsmarknaden och hitta de jobb som passar dig. Kom och bli en självsäker och framgångsrik jobbsökare genom att delta i vår workshop!

Läs mer...

Jobb & Rekrytering

Delta i vår workshop med fyra delar: CV-genomgång, intervjufrågor/teknik, praktik eller jobbsökning direkt, och pitchträning. Vi hjälper dig att skapa ett imponerande CV, bemästra intervjuer, hitta relevanta möjligheter och förbättra din anställningsbarhet. Kom och bli framgångsrik på arbetsmarknaden!

Läs mer...

Arbetsmarknadskunskap

Delta i vår workshop om arbetsmarknadens krav och behov, omvandling samt rättigheter och skyldigheter. Få kunskaper om de senaste trenderna, teknologiska framsteg och kompetensområden som efterfrågas. Lär dig om arbetslagstiftning, arbetsmiljö och dina rättigheter som arbetstagare. Ta kontroll över din karriär genom att delta i vår workshop och förstå arbetsmarknadens dynamik.

Läs mer...

Hälsospåret


Hälsa & välbefinnande på alla nivåer.

Välkommen till vårt hälsospår, där vi dedikerar oss till att främja ungdomars välmående och träningsglädje genom en heltäckande approach. Här värderar vi inte bara fysisk träning, utan även andra viktiga aspekter av hälsa som kost, sömn och hantering av ohälsa.

​Vi erbjuder verktyg och kunskap för att främja din hälsa på olika sätt genom att kombinera fysisk träning med workshops och teoretiska inslag om kost och välbefinnande. Genom att engagera dig i aktiviteter som gymträning, klättring och thaiboxning får du inte bara möjligheten att utmana din kropp och utveckla fysisk styrka, utan även chansen att utforska nya intressen och platser.

Genom att lära dig om balanserad kost och hur rätt näring påverkar energi och välmående, ger vi dig verktygen att ta hand om din kropp på bästa sätt.

Vi betonar även vikten av sömn och återhämtning för att främja välbefinnandet och ger dig tips för att förbättra sömnkvaliteten. Vi fokuserar på att förstå kopplingen mellan träning och hälsa, både fysiskt och mentalt.

​I våra workshops och diskussioner kan du lära dig om hur träning kan påverka ditt humör, självförtroende och stresshantering. Vi främjar också självledarskap, övertygelser och drivkrafter för att stärka din motivation och förmåga att ta kontroll över din egen hälsa och välbefinnande. I vårt hälsospår skapar vi en trygg och inkluderande miljö genom workshops, föreläsningar och öppna samtal där ungdomar kan dela sina erfarenheter och lära av varandra. Vi strävar efter att inspirera och stödja dig i din resa mot ett holistiskt välmående. Välkommen till vårt hälsospår där vi, tillsammans, strävar efter att främja din hälsa och välbefinnande på alla nivåer.

Välkommen till vårt hälsospår där vi, tillsammans, strävar efter att främja din hälsa och välbefinnande på alla nivåer.