KAA Ungdomar

​Bli en del av Boost

Created with Sketch.

Vi riktar oss specifikt till dig i åldern 16–20 år

Om du känner att du behöver stöd och vägledning för att nå dina studiemål, har du kommit till rätt
plats. Vi på Boost by FCR erbjuder en anpassad studietakt som hjälper dig att uppnå dina mål på ett
effektivt sätt.


Välkommen till Boost by FC Rosengård – din väg mot en framtid med möjligheter! Vi förstår att det kan vara utmanande att hitta rätt väg framåt när det gäller studier, arbete och att känna sig delaktig i samhället. Men oroa dig inte! Vi är här för att ge dig det stöd du behöver för att nå dina mål och skapa en hållbar framtid för dig själv.

På Boost by FC Rosengård har vi arbetat med unga individer som, av olika anledningar, behöver stöd för att nå självförsörjning genom arbete eller studier. Vi vet att varje person är unik och behöver ett individanpassat stöd för att hitta sin egen väg till framgång. Vi har en beprövad arbetsmetodik, Boostmodellen, som kombinerar motivationshöjande, hälsostärkande och vägledande insatser för att ge dig verktygen du behöver för att öka din delaktighet i samhället och skapa förutsättningar för din framtida sysselsättning.

​Vi riktar oss specifikt till dig i åldern 16–20 år, som inte går på gymnasiet eller saknar avslutad gymnasieexamen. Oavsett om du kämpar med psykisk ohälsa, behöver socialt stöd eller söker motiverande studie- eller yrkesinriktade insatser, så finns vi här för dig. Vi tror på att arbeta med alla delar av ditt liv för att ge dig det bästa stödet. Vårt mål är att hjälpa dig öka din motivation till arbete eller studier, öka din delaktighet i samhället och ge dig möjligheten att återgå till studier i det konventionella utbildningssystemet eller få en arbetspraktik och/eller ett arbete.

På Boost by FC Rosengård har vi erfarenheten och kunskapen att ge dig anpassat stöd utifrån dina individuella behov. Vi strävar efter att skapa en personlig och förtroendefull relation med dig. Våra lokaler är alltid öppna och vi finns här för att göra din resa mot självförsörjning och delaktighet så positiv som möjligt.

​Vi erbjuder ett studieförberedande tema, där våra studie- och yrkesvägledare samt lärare arbetar tillsammans för att stödja dig i att fullfölja din grundskole- eller gymnasieutbildning samt motivera dig till fortsatta studier.

Låt oss vara din partner på resan mot en framgångsrik framtid. Tillsammans kan vi öppna dörrar till nya möjligheter och ge dig verktygen att nå dina drömmar. Kontakta oss på Boost by FC Rosengård